Haigla Cardiff Royal Infirmary

Cardiff, UK
Mine:

Võtmeinfo:

  • Hoone tüüp: Tervisekeskused
  • Investeeringu väärtus: £29m
  • Klient: Cardiff & Vale University Health Board
  • Töövõtja: Laing O'Rourke
  • Alltöövõtja: M & P Contractors Wales Ltd

Haigla Cardiff Royal on Cardiffi elanike tervisehoolekande keskuseks alates 1883. aastast. Minevikus oli see ümbruskonna ainus haigla. Hoone on märgitud teise klassi muististe nimekirja ja nõuab palju tähelepanu. Piirkonna ümberehituse, 30 miljoni naela väärtuse, projekti raames pidi ettevõte Laing O'Rourke hakkama tegelema kliiniku laiaulatusliku remondiga ja selle toomisega XXI sajandisse, tagades paljud tervishoiuteenused koos ööpäevase tervisehoolekande, raviteenuste, radioloogia ning vastuvõttudega. Paraku oli põhiolemuselt väljakutseks hoone siseruumide standardite tõstmine ja moderniseerimine, samaaegselt selle iseloomu säilitamisega, muistsete elementide sulandamine kliiniku funktsionaalsesse ning hügieenilisse keskkonda.

Paigaldusfaasid

Tagamaks, samaaegselt hoone iseloomu säilitades, tervisehoolekande asutuse töökohtadele esitatud töökeskkonna nõuete täitmine, tegi Siniat, projekti varasemas etapis, koostööd peatööettevõtja ja arhitektiga.

GTEC Megadeco at Cardiff Royal Infirmary.  Healthcare case study.
One Board

Objektis on kasutatud heliisolatsiooni, mürasummutust ja löögikindlust tagavat dekoratiivset plaati, GTEC Megadeco.

On seisnud üle 130 aasta

Nii vanad hooned esitavad ebatüüpilisi väljakutseid.

GTEC Megadeco at Cardiff Royal Infirmary.  Healthcare case study.

"GTEC Megadeco on tehases viimistletud materjal, mistõttu ei ole plaadi pinnal aluspinda teostada vaja, mis omakorda värvitöid oluliselt kiirendab. Tulemusena kulges projekti realiseerimine ilma mingite meiepoolsete hilinemisteta."

Paul Davies, DirectorM & P Contractors Wales Ltd

Tööde tulemus

Kohalik mõju

"Hoone näeb suurepärane välja, on antud kogukonnale erakordne ja mängib selle liikmete jaoks tervisehoolekandele juurdepääsu tagamisel olulist rolli. Kui me fassaadi lahti võtsime nägime me erisust ja suurepäraselt teostatud tööd. Suutsime, samal ajal hoone iseloomu säilitades, tuua siseruumidesse kaasaegset elementi."

Abigail Harris, Director
Planning at Cardiff and Vale UHB