Sid Watkinsi haigla hoone

Liverpool, UK
Mine:

Võtmeinfo:

  • Hoone tüüp: Tervisekeskused
  • Investeeringu väärtus: £22m
  • Klient: The Walton Centre NHS Foundation Trust
  • Töövõtja: Interserve
  • Alltöövõtja: Interserve

Fond NHS Walton Centre võttis ette ehitise suure programmi eesmärgiga anda kasutusse tervisekeskuse kolmekorruseline hoone: Sid Watkins Building. Uus hoone mahutab 30 voodikohaga eriotstarbelise taastuskeskuse, kliiniku, Suurbritannia parima valuravi programmi, õppeosakonna, kontoriruumid ja majutuse patsientide pereliikmetele. Projektijuhised tuginesid soovitud lõpptulemusele, kus patsient tunneks, et ta siseneb pigem luksuslikku hotelli kui haiglasse, kuid nagu igas tervisehoolde objektis, pidid vaheseinad vastama ka karmidele akustilistele, tuleohutuse ja hügieeni nõuetele.

Spetsifikatsioonid

 

Paigaldusfaasid

Selle pakkumise edu võtmeks oli omas klassis parimate eriotstarbeliste lahenduste kindlaks määramine. Tehes tihedat koostööd meie tehnilise meeskonnaga, kahe eelmise tervishoiuobjekti - Leighton Hospital Crewe's ja The Christie Hospital Manchesteris - kallal, võis Interserve esitleda tooteuuenduslikkuse ja paigalduskorrektsuse parimaid näiteid. Plaatide GTEC LaDura kasutus elimineeris vajaduse vaheseinte liimplaatidest tugevduste järele, mis omakorda kiirendas paigaldust ja tingis ehitise tähtajast 6 nädalat varema üleandmise.

LaDura at Sid Watkins Building. Healthcare case study.
40,000m2

Siia on paigaldatud enam kui 40,000m2 kipskartongplaati LaDura.

Tehniline ekspert

"Investeeringu üksikasjaliku dokumentatsiooni loomisprotsessi toetades on Siniat tehniline meeskond kogu projekti jooksul saadaval olnud." Tom Gilbert-Rule – Gilling Dod Architects

LaDura at Sid Watkins Building. Healthcare case study.

"Haiglatel on kõrgkvaliteetsed paigaldised, mis on tihti väga rasked. Peale ruumi otstarbe muutmist on nende asukoha võimalused sageli piiratud teatud seinapiirkondadeni. LaDura on piisavalt tugev, et elimineerida seina lahtivõtmise ja liimpuiduga tugevdamise vajadus - see tähendab, et ruumis võib hõlpsalt paigaldist vahetada ja ruumi otstarvet muuta."

Kabir Salihi, Project ManagerInterserve

Tööde tulemus

Kohalik mõju

"Projekt ületas meie maksumusse, teostusaega ja kvaliteeti puutuvaid ootusi. Paljud töötajad on kinnitanud, et ümberkolimine Sid Watkins Building-sse, 2015. aasta jaanuaris, avaldas kollektiivile positiivset mõju. Kogu sisustus, alates valgustusest, tehnoloogilistest lahendustest kuni saadaoleva vaba ruumini, tagab töötajatele soodsad tingimused ja suurepärase töökeskkonna”.

Paula Bamber, Head of Facilities and Developments
The Walton Centre NHS Foundation Trust