Southmeadi haigla

Bristol, UK
Mine:

Võtmeinfo:

  • Hoone tüüp: Tervisekeskused
  • Investeeringu väärtus: £450m
  • Klient: North Bristol NHS Trust
  • Töövõtja: Carillion
  • Alltöövõtja: BR Hodgson

Uus "superhaigla" Bristolis valmis 2014. aastal ja läks maksma 430 miljon naela. Kattes 113 000 m2 suurust pinda, pakub see kaasaegne haigla, omades 800 voodikohta, 24 kaasaegselt sisustatud operatsioonisaali, kopteriplatsi hädaabiteenistustele ja kiirabiosakonda. terviseabi suurele patsientide hulgale. Eelnevalt muudel eesmärkidel kasutatud 17 hektaril paiknedes, ühendab Southmeadi haigla ühes kohas kaks objekti. Tänu haigla töö põhialuseks olevale eeskujulikule hoolitsusele patsientide tervise ja hea enesetunde eest on see tervishoiuasutus seadnud Briti tervishoiuteenistustele uued standardid. Projekti peateostaja, Carillion, valis kipskartongplaatide paigaldamise allettevõtjaks BR Hodgsoni. BR Hodgson valis peatarnijaks Siniati.

Paigaldusfaasid

Suurimaks kipskartongplaatide paigalduspaketiga seotud väljakutseks oli avarat saali ja 38 km seinu hõlmav töömaht. Nii osakondades, kui muudes kliiniku ruumides, täiendavatele karmidele vastupidavust käsitlevatele nõuetele kohandumine, oli samuti tõsiseks väljakutseks, ent Siniat üksikasjalik tehniline spetsifikatsioon võimaldas sellele vastu astuda.

GTEC Megadeco at Southmead Hospital. Healthcare case study.
Umbes 38 km

seinu sai üles ehitatud selle projekti käigus

110000

Selline on projektis kasutatud k-k plaatide arv.

GTEC Megadeco at Southmead Hospital. Healthcare case study.

"GTEC Megadeco, need on tehases kaunistatud pinnad, mis hinnalist aega säästes, aluspinna ettevalmistustöid ei vaja."

Matt Ball, Projects DirectorBR Hodgson

Tööde tulemus

Kohalik mõju

See kaasaegne haigla koondas esimest korda oma katuse alla enamuse vanade haiglate, Frenchay ja Southmead, poolt pakutavatest teenustest. Tervishoiualaste teenuste osutamise integreerimine selles uues, spetsiaalselt kohandatud haiglas, tähendab seda, et patsiendid saavad osa uutest teenustest, tehnoloogiatest ja täiustatud keskkonnast. "Kliinilist koridori" kasutades kantakse paremini hoolt patsientide privaatsuse ja mugavuse eest, see tähendab, et neid ei veeta enam mööda üldkasutatavaid koridore. See tähendab ka seda, et fond NHS North Bristol madaldas energiakasutust, sest haigete palatid avanevad soojendava hommikupäikese poole ja päeva kuumimal hetkel on sellest eest varjatud, vähendades sellega märkimisväärselt nõutavat energiakulu.

täiendada